Hvad siger kunderne

   

Jydsk Tagteknik A/S


  Direktør Danny Kromanne udtaler...     


" Jydsk Tagteknik har i godt 3 år haft samarbejde med  Dennis Knudsen og vi opnåede ved vores sidste udbud en besparelse på mere end 100.000 kr. og fik samtidig en bedre ansvarsforsikring til glæde for os og vores kunder.


Vores samarbejde med Dennis Knudsen betyder, at vi bruge minimal tid på forsikring og kan have fuld fokus på vores forretning "


Jydsk Tagteknik A/S er landsdækkende og er Danmarks største tagrenoveringsfirma.

Med over 40 års erfaring er Jydsk Tagteknik en solid virksomhed med konstant fokus på kunderne og på at levere godt håndværk og god service. Som kunde hos Jydsk Tagteknik får du en sikker, solid tagløsning med professionel gennemførelse – tilmed til en god konkurrencedygtig pris. Vi giver dig rådgivning om den bedste tagløsning til dit hus og en ordentlig vejledning omkring materialer og muligheder. Når opgaven går i gang, tager vi os naturligvis også af koordineringen af arbejdet fra start til slut.


Udskiftning eller renovering af et tag er en større investering. Derfor har Jydsk Tagteknik fastprisgaranti på alle opgaver. Vores konsulenter gennemgår altid opgaven grundigt sammen med dig, inden vi giver et tilbud. Det sikrer dig både den bedste løsning til dit hus, og en fast, konkurrencedygtig pris. Samtidig giver gennemgangen os det helt rigtige overblik over opgavens omfang, så den kan gennemføres hurtigt og effektivt. Alle opgaver planlægges nøje, så leveringstiden kan overholdes.


Professionelt håndværk

I højsæsonen er vi mere end 100 håndværkere, servicemedarbejdere og konsulenter i gang fra tidlig morgen til sen aften med alle former for tagopgaver. Løbende uddannelse giver os optimalt produktkendskab og sikrer vores kunder udførelsesgarantier på alle opgaver.


Kåret til året tag firma i 2014

Prisvindende tag firma, Jydsk Tagteknik er flere gange blevet kåret til Danmarks bedste håndværker. Sidst som årets tag firma 2014.


Vi kan hjælpe dig


Erfaring er et vidt begreb, er 25 års erfaring reelt 25 års erfaring eller er det måske 1 års erfaring som er blevet 24 år ældre….

Jeg har 25 års reel erfaring i forsikringsbranchen, de første 10 år som skades- og police medarbejder,  indenfor områderne, Motor, privat og erhverv, dette arbejde har givet en god forståelse for skadesbehandling i praksis, samt har medvirket til udarbejdelse af forsikringsprodukter og betingelser, som i dag kommer vores kunder til gode, samt et godt indblik i hvorledes  forsikringsselskaber tænker og er derfor en stor hjælp i den kommunikation vi i dag har med selskaberne.

Exam. Erhvervsassurandør i 2001 og efterfølgende forsikringsmægler.


Vi henvender os primært til kunder med et forsikringsbudget fra kr. 250.000 i årlig præmie.


+45 2023 8988

info@prorisk.dk